Op aanvraag per ton

Om te kunnen bieden of contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Heeft u nog geen account? Maak hier een account aan.

BietenpulppelletsAangeboden

Overzicht

Geplaatst/Gewijzigd op: 25-06-2019
Handelsmarkt: Fourages
Hoeveelheid:
Eenheid: Ton
Locatie: Emmeloord, Flevoland
Beschikbaar vanaf: 25-06-2019
Beschikbaar tot: 01-07-2019

Beschrijving

Bietenpulppellets
Herkomst:
Bietenpulp is een product dat overblijft na de winning van suiker en melasse uit suikerbieten. Het bietensnijsel blijft over en wordt gedroogd en gepelleteerd met een diameter variërend van 6 tot 12 mm.
Opslag & Bewaring:
Bietenpulp kan worden opgeslagen in een silo, of in een overdekte sleufsilo.
Wilt u ruwvoeders of bijproducten aan- of verkopen, dan bent u bij Farmel aan het juiste adres. Als koper kunnen wij u compleet ontzorgen in het leveren van het door u bestelde product. Farmel staat voor de alles-in-één oplossing, waarbij wij ook volledig het logistieke traject met het transport voor u organiseren. Direct contact is daarbij ons kenmerk. Zo kunnen wij in optimale afstemming met u de voeders of bijproducten op uw erf leveren.
Daarbij staat Farmel voor goede kwaliteit. Wij zijn GMP-gecertificeerd en doen ook enkel zaken met gecertificeerde bedrijven. Ook zijn wij aangemeld bij Secure Feed en doen wij mee aan het monitoringsprogramma van Secure Feed. Hierbij worden periodiek monsters van de voeders gecheckt op ongewenste stoffen.
Hierdoor staat Farmel als betrouwbare partner garant voor veilige voeders. Maak kennis met onze kwaliteit en service. Wij gaan graag een langdurige en prettige relatie aan met zowel afnemers als leveranciers. Want als u voeders of bijproducten aan te bieden heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in producten en proberen vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.
Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.
Farmel Fourage voor al uw ruwvoeders en strooisels.
Contact:
Farmel Feed
Ecopark 75b
8305 BJ Emmeloord
Kantoor: 0527-630 500
Stephan Boerkamp: 06-83239101
Herwine Wouters: 06-12110160

Statistieken

Deze advertentie is 1115 keer bekeken sinds 25-06-19
Er hebben 0 geïnteresseerden contact opgenomen.

Deel deze advertentie