Op aanvraag per ton

Om te kunnen bieden of contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Heeft u nog geen account? Maak hier een account aan.

LuzerneAangeboden

Overzicht

Geplaatst/Gewijzigd op: 27-03-2020
Handelsmarkt: Fourages
Hoeveelheid:
Eenheid: N.V.T.
Locatie: Marknesse
Beschikbaar vanaf: 27-03-2020
Beschikbaar tot: 31-03-2020

Beschrijving

Luzerne is een uitstekend ruwvoer voor paarden, geiten, schapen, koeien en kippen. Luzerne heeft een laag gehalte aan zetmeel en suikers en bevat natuurlijke vitamines, eiwitten, mineralen en sporenelementen. Het staat bekend om zijn hoge natuurlijke eiwit gehalte. Luzerne is vrij van ziektekiemen zoals Para-TBC en kent geen bewaarverliezen.
Wij leveren:
- Kunstmatig gedroogde Franse luzerne (Rumiplus)
- Nederlandse kunstmatige gedroogde luzerne
- Zongedroogde luzerne
- Voorverpakte balen luzerne van 20 kg
Kunstmatig gedroogde Franse luzerne (Rumiplus)
Deze worden geleverd in balen van circa 430 kg. De afmetingen van de balen zijn: 115 x 115 x 75 cm met een productlengte van 2-8 cm. De balen zijn verpakt met plastic banden. De balen dienen zelf gelost te worden, lossen met een kooiaap is op aanvraag mogelijk. Leveringsmogelijkheden: per baal, per 6 ton, per 12 ton en per 24 ton op basis van zelf lossen.
Nederlandse Kunstmatig gedroogde luzerne;
Deze worden geleverd in balen van 370 kg en hebben een afmeting van 118 x 118 x 72 cm. De balen zijn verpakt plastic banden. Leveringsmogelijkheden: per baal, per 6 ton, per 12 ton en per 24 ton. De balen worden standaard gelost met een kooiaap.
Zongedroogde luzerne
In tegenstelling tot kunstmatig gedroogde luzerne wordt deze in de zon gedroogd op het land. Zongedroogde luzerne is langer en behoudt daarmee zijn natuurlijke structuurwaarde. Doordat deze in de zon gedroogd is, is de kwaliteit minder constant als kunstmatig gedroogde luzerne. Het product is erg afhankelijk van het beschikbare aantal zonuren. Op aanvraag leverbaar, zo lang de voorraad strekt.
Kleine handzame balen luzerne.
De kleine balen zijn gesneden in porties van ca. 2 kg. Door deze porties kunt u heel eenvoudig de juiste dosering voeren. Deze balen zijn uitermate geschikt voor kalveren, paarden en kippen. De afmeting van een baal is 60x30x30 cm. Een volle pallet bevat 64 balen.
Wij zijn GMP+ en SecureFeed gecertificeerd en staan vermeld op de ' Witte lijst' als goedgekeurde veevoederleverancier volgens de eisen van de zuivelorganisaties.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Souman Agro
Vollenhoverweg 22
8316 PZ Marknesse
Kantoor: 0527-244305
Verkoop: 0527-201404
WhatsApp: 06-12217695
Tevens kunnen wij een totaalpakket leveren aan fourage- en strooiselproducten zoals: Graszaadhooi, weidehooi, stro, verpakte strooisels zoals, zaagsel, houtvezel, gehakseld koolzaadstro en hennepstrooisels.

Statistieken

Deze advertentie is 1000 keer bekeken sinds 27-03-20
Er hebben 0 geïnteresseerden contact opgenomen.

Deel deze advertentie